vasárnap, november 20, 2011

Három

a mai nap NAAAAGY ünnepeltje a három éves Julika...
Igen, egyszer majd írok arról is, hogy vette az ovis kanyarokat meg minden egyébről, csak egy picit pihen a napló, mert sokat dolgozom, készülünk a bazárra (Szonjáék osztályából minden gyereknek kell vinnie 4 kg lisztből készült aprósüteményt, ma 1 kg mézes kalácsot és 1 kg linzert sütöttünk...).

8 megjegyzés:

antalandi írta...

Julikàt az Isten éltesse nagyon sokáig! Ági neked kitartást, ez a bazárra való sütés nem kis feladat... Puszi mindenkinek! Andi

Kat írta...

Isten éltesse Julikát!!!:)

panka írta...

Boldog születésnapot Julinak! Micsoda nagylány már ő is! De hát nem csodálkozom, a mi Jankánk sem baba már, jóideje... Pedig mintha tegnap lettek volna azok a hetek, mikor őt vártam és közben annyit gondoltam rátok is, azt pedig szerintem sose feledem, hogy hogy futkosott rajtam a hideg, és hogy könnyeztem és mosolyogtam egyszerre, mikor Juli születésének gyönyörű történetét olvastam. Szép ez az ismeretlen ismerősség. :-)

Névtelen írta...

Boldog születésnapot Julikának!!!

V. Éva Szegedről

Zsófi írta...

Már három??? Isten éltesse Julit!!!!

Timi írta...

Szia Ági!

Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok a kis ünnepeltnek! Írj, ha van egy kis időd, kíváncsi vagyok, hogy telnek a napjaitok!

Puszillak! Timi

sara paleari írta...

szia Agnes, Sara vagyok, egy olasz anya, Budapesten èlek 4 ève. Szuperek a babàk ès szuper a blogod is! de hol vagy, ès hol lehet vàsàrolni egy baba? itt a blogban ìrtam, mert nem talàlok sehol a rongybaba weblapon a te cìmedet, vagy bolt cìm, vagy internetes vàsàrlàsi lehet"osèg.

adom az e-mail cìmem, ìr lègy szìves!! szeretnèk megnèzni a babàkat ès vàsàrolni egyet!

saratom@libero.it

sara paleari írta...

ès sziasztok mindenkinek a blogban :-))