kedd, július 26, 2011

Na, akkor az autorol a tortenet vege. Az egesz ugy kerek, hogy szombaton lebicajoztunk Akaliba, hazafele meg belebotlottunk Voltaire Candide-jaba a dorgicsei falunapokon. Azota tobbszor is megallapitjuk (foleg Ali es Szonja), hogy Leibnitznek igaza volt, ez a letezo vilagok legjobbika es persze, nincs okozat ok nelkul:)
Ha az auto nem ment volna tonkre, talan meg sem neztuk volna a dorgicsei romtemplomot es soha nem bicikliztunk volna le Zankara az erdon keresztul, hogy eljussunk az autoert a szerelohoz.
Az erdei bicajozas csak Ali batorsaganak az eredmenye, en aggodtam, hogy sose erunk oda, nem is vezet oda ut. Amugy egyszercsak a zankai taborban talaltuk magunkat, a szerelonel feldobtuk a bringakat a kocsira es bementunk Kapolcsra, amit nagyon jol tettunk, mert evek ota nem latott ismerosokkel futottunk ossze.
Panna eltunt es bar gyorsan megkerult, volt par szornyu percunk (o nem ijedt meg, egyebkent o az egyetlen elcsaszkalos lanyunk, egyevesen jatszotta el ezt eloszor es azota tobbszor is) de minden a leheto legjobban van:).

2 megjegyzés:

Nikol írta...

Péntek délután Kapolcson leszek én is. :-)
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi 3 Sebő koncertet, ha még ott lesztek:
11 óra - Kaláka Versudvar, Művészetek Völgye, Kapolcs
Lázár Ervin - Erdei Dalnokverseny
17 óra - Kaláka Versudvar, Művészetek Völgye, Kapolcs
Zenés versimpró Csukás Istvánnal és a Sebő-együttessel
19:30 - Kaláka Versudvar, Művészetek Völgye, Kapolcs
Hangzó Helikon: Sebő - József Attila

Sebő Feren Palya Bea tanára volt. :-D

Nikol írta...

Bocsánat a "c" lemaradt. Helyesen: Sebő Ferenc. :-)