kedd, május 10, 2011

Ciki?

úgy gondolom, hogy mi egy átlagos (nagy)családos életet élünk, de azt hiszem, a szomszédainknak erről más a véleményük. Péntek reggel a jobb lábamon egy gipsszel és két sárga mankóval mentem el itthonról, aztán egy eseménytelen hétvége után hétfő este Szonja a jobb lábán egy gipsszel és a két sárga mankóval bicegett haza. Nem, nem tört el, csak egy hétre pihentető gipszet kapott (egészen térdig, valószínűleg szalaghúzódás miatt), mert reggel rohant fel az iskola lépcsőjén, megbotlott valamiben, kifordult a bokája, ráesett, aztán este jobbnak láttuk bevinni az ügyeletre, mert még mindig nem tudott ráállni.
A botokat egyébként 3 hónapra kaptam a kórházból, ha ezután nem viszem vissza, ki kell fizetnem (25 euro), de most jól jött, hogy nem rohantunk vele, legalább a családban marad...
Azt hiszem, nagyon elegem van gipszből, kórházból, lábfájásból. Lábfájásos takarításból és főzésből, de egyszer mindennek vége lesz.
(Mit jelenthet vajon ez a sorozatos családi lesántulás?:)

3 megjegyzés:

Lívi írta...

uhh. jobbulást minden lábfájósnak!

idrah írta...

Mi sorozatos kézsérüléses időszakunkat éljük, most éppen Ákos bal csuklóján gipsszel... Én is szeretném tudni, mit jelent ;-)!

Jobbulást Szonjának! Két hét múlva gyorsan vigyétek vissza azokat a mankókat!!!! ;-) :-)

siccike írta...

Uhhh, Szegénykék!:-(
Láb = gyökércsakra = felelős a bizalom, bizalmatlanság, stabilitás, biztonság, bizonytalanság témakörökért. A fizikai lét igenlése, a lelkesedés, az életöröm vagy annak hiánya, a melankólia, kedvetlenség, állandó fáradtságérzet rendelhető ide.Van-e elegendő erőm a megvalósításhoz, anyagi biztonságban érzem-e magam, vagy félelmek gyötörnek? Bízom-e a sorsban, emberekben, a jövőmben, vagy aggályok, kétségek gyötörnek? Egészséges vagyok-e? Áldozatnak érzem-e magam az életem bármely területén?Felelősséget vállalok-e magamért és tetteimért? Bízom-e abban, hogy mindig minden rendelkezésemre áll, ha szükségem van rá?

Jobbulást Mindenkinek!!