szombat, március 26, 2011

Nagyon


köszönöm a rengeteg kedves levelet, jól vagyok, komolyan. Az a mázlim, hogy egy cseppet sem fáj a lábam és szerencsére van egy csomó dolog, amit fekve is meg tudok csinálni, például ezeket a pici pipaszurkás babákat, a honlapon szereplő angyal szabásmintát követve (hátha más is kedvet kap hozzá).
Különösen vidám hangulatban születtek, mert Bori is befeküdt ide mellém az ágyba, ő is varrt egy ilyen babácskát, csak nem epret, hanem nefelejcset. Egyelőre nem teszek fel róla képet, mert eldugta a szobájában, ugyanis Szonja közelgő szülinapjára varrta és nem szeretném leleplezni a fotóval. (az iskolai örökségük, hogy amikor kézimunkáznak, közben énekelni szoktak. Azt nagyon szeretem. még akkor is, ha németül).
Azonkívül tudok még drótos babákhoz drótot hajlítgatni (tavasszal majd biztosan teszek fel drótos babákat a piactérre), évszakasztalra bárányt nemezelni tűvel... Ilyesmik készülnek mostanában és meg vagyok döbbenve, hogy máris eltelt egy hét a pihenőidőmből, fogalmam sincs, hogy szaladhatott el ilyen gyorsan, holnapután máris járógipszet kapok!!! A varrógépet nem fogom használni a gipsszel, azt a pár hetet kivárom, május előtt be sem kapcsolom. Tényleg, mindjárt szólok is a lányoknak, hogy tegyék rá a gépre a tetejét, hogy ne porosodjon. Vagy pukapját, ahogy Juli mondaná. (Juli gyönyörűen beszél, nagyon tisztán, de van pár szó, ami csak ilyen édesen megy, mint a pukap).

5 megjegyzés:

Kat írta...

Én csak most olvasom.... Szegényke! Gyógyuljon a lábad hamar!

fogászati írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Réka írta...

Ági! A fiúnál a lábdrótot a nyakrésznél kell rátekerni a kardrótra? És a törzsnél összetekergetni, majd széthajlítani lábnak? A láb egy réteg vagy két réteg drót?
Egyébként nagyon jók lettek. Karácsony után a tesómmal mi is csináltunk eperbabát, a bazáros kép ihlette és az angyalka leírás segített. ;)

gyöngyi írta...

Ágikám, vigyázz nagyon magadra, ne terheld a lábadat, akkor sem, ha nem nagyon fáj! Mondom én ezt egy négy gyermekes anyukának... :P Szépen össze kell forrnia a csontnak, na!
A hasba szuri nagyon förtelmes??
Puszi, gyógyulj meg hamar!!

nyagi írta...

Réka,
pontosan, a nyakánál egy duplán összesodort, kettőbe hajtott hajtot pipaszurka van, rátekerve a kézként szolgáló pipaszurka közepére.
A lábra már külön nem tettem semmit, csak a zsenília (?) látszik, ami a dróton van.