hétfő, június 07, 2010

A bányató...

itt van a közelünkben, a falu Bécshez közeli határában és mostanában gyakran járunk oda, legalábbis Ali és a csajok gyakran mennek kutyát úsztatni, én nem mindig tartok velük, de tegnap pl. reggel is és ete is mentünk mindannyian. A tó nyugalmát, szépségét nem lehet megörökíteni, de azt hiszem, a mesés szó tökéletesen megfelel a valóságnak. Rengeteg fa, fű, virág, a tavon vadkacsák, és elképesztő csend. Persze csak reggel, mert napközben már vannak páran (fürdeni elvileg tilos), este pedig többen tábortüzet is raknak.


Lola nagyon jófej, ahogy úszik be a dummy-ért, lebegnek a fülei a víz fölött:) de a legviccesebb, amikor kijön és megrázza magát. Ilyenkor mindenki menekül a közeléből.

Ezt a pár képet még ideteszem "bicajos" családunk legifjabb tagjáról. Azt hiszem, ha tehetné, egész nap a biciklin ülne. Ha jövünk haza és meglátja a házat, máris elkezd sírni, mert nem akar leszállni. Azt hiszem,a legutolsó képen azt mondja, hogy most már elég a fényképekből, üljek a helyemre, hogy ő is fel tudjon szállni:)...


Nincsenek megjegyzések: