hétfő, január 25, 2010

KORCSOLYA

nem tudom, meddig maradhatunk itt, de meggyőződésem, hogy ennél jobb helyre nem nagyon mehetünk. Közvetlenül a játszótér fölött van egy füves focipálya, fölötte pedig egy betonozott gördeszka/görkoripálya. Ez utóbbit kb másfél-két hete folyamatosan föllocsolják, így van egy ingyenes klassz korcsolyapálya a helyén. Lola nagyon vicces, nem tudja tétlenül nézni, ahogy a csajok koriznak, ő is szalad utánuk a jégen, aztán van, hogy métereket csúszik a fenekén, de soha nem adja fel:)4 megjegyzés:

Ali írta...

Már nagyon régen rágom Ági fülét, hogy tegyen föl képet a jégpályánkról. Mert ez a legfantasztikusabb egész Ausztriában. Egész gyerekkoromban egy ilyen jégpályára vágytam, de hol nem volt elég hideg, hol nem volt elég hely, hol nem volt senki aki csinálja. Egyszer az udvarunkban talán sikerült is csinálnom egy 4-5 m2-es jégpályát, de az nem volt jó semmire. Persze a természetes vizek is szuperek, de egyrészt soha nincsenek ennyire közel másrészt ahhoz nem kell semmiféle civil kurázsi, vagy minek is kell hívni az ilyet. Persze lehet, hogy a bácsi, aki minden este locsolja az önkormányzat alkalmazottja, mert korcsolyázni még nem láttam, mindenesetre én igyekszem úgy képzelni, hogy társadalmi munkában csinálja:-)

idrah írta...

Aztaaaa!!!!! Ez nagyon szuper!!!! És látom, Ti uraljátok a terepet! ;-)

antalandi írta...

Hűűűű, de jó. Mi pedig várhatjuk, hogy vmelyik tó befagyjon ahhoz, hogy az egész család jégre mehessen. Elbizonytalanodtam, lehet, hogy nem nyárra kellett volna a találkozónkat megbeszélni:) Andi

nyagi írta...

Idrah,
igen, véletlenül így volt, aminek a kutya örülhetett a legjobban:)

Andi,
szerintem nem kell nyárig várnotok:) mindig szívesen látunk benneteket!