vasárnap, november 22, 2009

MANÓLÁNYAmikor kérdeztem a csajoktól, mi legyen Juli első ajándéka, mindenki egyértelműen azt mondta, hogy egy manó. Egy nagy, mert alvós manója már van. Kérdeztem Alitól, milyen legyen a színe, azt mondta, hogy fogalma sincs, de azt tudja, hogy a szín nagyon fontos, mert onnantól az lesz Juli színe. Erről eszembe jutott, hogy Juli színei az ősz színeivel harmonizálnak, ezért megpróbáltam olyan árnyalatokat belevarrni, amikkel mostanában találkozunk a mindennapi erdei sétáink során. Ilyen lett Juli első babája: mint az őszi erdő. A lányok szerint egy erdei manólány:).

3 megjegyzés:

antalandi írta...

Csatlakozom a lányokhoz nagyon jó az erdei manólány elnevezés. Szintén őszi születésűkét hozzám közelállnak Juli manójának szinei.

Szentpyr írta...

Olyan érdekes, beszédes, megható, hogy egy ilyen talentummal megáldott édesanya milyen babát varr a saját gyermekének...

Isten éltesse a legkisebb JULIT!:)

Névtelen írta...

És ez a haj, ez hogy??? Jaj, nagyon teccccik!!!
Hat mikulás-manóm eddig készen, most színvariálni fogok. Nagyon jók. Képek mennek majd. A fonalam vastag, ezért a szabásmintát át kellett írnom, de végül összejött, és kaptak szakállat, nagyon viccesek. Aisi manójának a sapijába teszek sólyomcsörgőt és levarrom.
Puszijaim:ancsi