vasárnap, augusztus 09, 2009

Nagyon megnyugodtam hétfőn, mert valaki kivette a lakást, így nem szakad meg a főbérlőnk bevétele, amint költözünk, jönnek az új lakók, ennek pedig örülök. Frau K. egyébként nagyon kedves, kaptunk tőle a héten egy nagy fotelt, egy csillárt és mondta, hogy majd ad sok növényt, biztos lesz helyük a házban. Erről mondjuk nem vagyok teljesen meggyőződve, nem látom az út végét: elkezdtünk kisebb-nagyobb átalakításokat végezni a házon belül, hogy a legtökéletesebben megfeleljen a mi igényeinknek és most úgy áll a dolog, hogy szerintem sokkal messzebb kerültünk a költözéstől, mint két hete voltunk, de legalább nem kötöttünk kompromisszumot:).

Ma először kihagytunk egy spontán, a nyári szünetben szervezett osztálykirándulást és miközben pakolok, nem győzök csodálkozni azon, hogy ennyi vacak kacat elfért ebben a kis lakásban, pedig azt hittem, csak a legfontosabb dolgokat hoztuk a költözéskor Szőregről. Rengeteg apró plüssdarabom van, a vásznakkal még csak-csak jutok valamire, de ezeket nem tudom, mire lehet felhasználni, kidobni sajnálom, pedig lehet, hogy mind szemét. Szívesen odaadnám valakinek, ha tudnám, hogy fel tudja használni.
Na ezt egyébként minden nagyobb takarításnál utálom: mindent sajnálok kidobni, még akkor is, ha tudom, hogy felesleges, pedig itt lenne a tökéletes alkalom.

5 megjegyzés:

tilia írta...

Engem nagyon érdekelnek a plüssdarabok - a "marokmanócskákhoz", amiket időnként gyártogatok, átlag 5x5-ös meg 10x10-es darabkákat szoktam felhasználni... szóval ha sajnálod, és meg tudjuk valahogy oldani, ne dobd ki :-)

nyagi írta...

Nagyon-nagyon szívesen küldök, örülök, ha nem kell kidobnom és manócskák készülnek belőlük:). Ha megírod a címed, szívesen elküldöm a postaköltég fejében, ami tényleg minimális (3-400 Ft lehet), ha Sopronból adom fel.

tilia írta...

Köszönöm! e-mailben megírom a címet - aztán majd küldök valahogy egy manócskát cserébe :-)

Zsuzska írta...

Szia! Örülök, hogy Tiliával egymásra találtatok, de ha mégse jönne össze a dolog, Szarvasmici plüssözik sokat, lehet, hogy neki is jól jönnének.
Puszik Salzburgból!

Aliz írta...

Szia! Lehet hogy a mi ovink is tudná használni az anyagokat, úgyis apró dolgokat szoktak kapni nyárünnepen stb. Ha még van akkor szívesen vesszük! Köszönöm szépen! Alíz