hétfő, június 22, 2009

HÉT HÓNAP

ideteszek két képet arról, hogy Juli milyen nagyot nőtt ebben a hónapban (a hétvégén lett hét hónapos): mászni próbál, ami néha sikerül is neki, illetve pár napja mindig figyeli, hogy mi hová esik, direkt még nem dobál le semmit, de ha úgy alakul, alaposan követi a szemével a zuhanást.
és persze továbbra is csak rág és rág, már látszik a második foga.
Enni gyakorlatilag semmit nem eszik, 2-3 kiskanál a rekord.Az éjszakáink... hát amióta jön a foga, nem nagyon jók, az utóbbi időben nem alszik végig, bár emlékszem, Szonjánál is rosszabbak lettek hat hónapos korától az éjszakák, de Julinál, mondhatnám, drámai a változás:), hiszen ő azelőtt végig aludt. Na, elvétve még most is előfordul, de egyáltalán nem jellemző.... mindegy, persze, egyszer csak majd megint eljön annak is az ideje.
Ezentúl pedig berreg, nevet és nagyon-nagyon édes kislány:D

4 megjegyzés:

panka írta...

Tényleg az! Egy tündéri édes kislány! Úgy szeretem a képeket róla, olyan kis derűs manó!
Árad belőle a boldogság, még így fényképen keresztül is. Virtuális puszi neki. :-)))

enikő írta...

Tényleg, olyan kis pajkos-manós. Nagyon édes.
Az éjszakákért még ne ess kétségbe! Nálunk is volt egy kis átmeneti krízis, de aztán rendeződtek a ritmusok.

Lívi írta...

Juli gyönyörű! :-)
És Te tudsz róla, hogy egy májusi Nők Lapjában Téged ajánlottak, helyesebben a babáidat egy "mit vegyünk a gyereknek" témájú cikkben?
(Az volt a legmókásabb, hogy azon kívül csupa vacakot ajánlottak, a Te babáid voltak az egyetlen értelmesek a sorban :-)

nyagi írta...

köszönjük szépen:)

Lívi, te itt???!!
minden nap megnézem, hogy van-e valami hír rólatok, hogy milyen Lenkével az élet (mert azt már láttam, hogy gyönyörű, formás és nagy baba:D) de érdekel az is, hogy mit szólt a nővére. Ja, és valóban pont annyi lett a különbség közöttük, mint Panka és Juli között:).
Egyébként nem, nem hallottam a Nők lapjáról...