szerda, május 06, 2009

Van valakinek bármilyen tapasztalata a borostyánlánccal kapcsolatban? Nagyon tanácstalan (szkeptikus?) vagyok, de szívesen kipróbálnám, ha nem csak a forgalmazók pozitív leírásaival találkoznék.
Két napja nagyon aktuálisnak tűnik a kérdés.
Köszönöm, ha valaki tud válaszolni!

13 megjegyzés:

KAnya írta...

Nekünk van, szép is, jó is, Koni nem szerette, nem sokat hordta... Nekem inkább divatnak tűnik, de a kőértők biztosan elítélnek ezért...:-)

mynona írta...

Én nem mertem Domira adni, biztos voltam benne, hogy egy óvatlan mozdulattal eltépi, majd lenyel egy követ...
Elajándékoztam...
Helyette gyógyszertári bedörzsölő krémet használtunk.

Lívi írta...

Nekünk volt. Tény, hogy sokkal kevesebbet nyűglődött, miután elkezdte hordani. De hogy ettől volt-e tényleg? Sose fogjuk megtudni :-D
Én úgy voltam vele, hogy annyira nem nagy összeg. Meg igazából elbukni sem lehet, mert ha nem segít, akkor is szép :-D

Hát, nem sokat segítettem :-D

Névtelen írta...

Nekünk nem volt gond a fogzás, de van egy ismerősöm, akinek a fiacskája nagyon kínlódott, folyt a nyála Regőnek rettentően és nagyon sokat javult a cseppet sem ezoterikus érdeklődésű anyukája szerint a borostyántól. Nem szokták letépni, Dzseni kislánya is hordja három éve, de nem voltak fogzási gondjaik, talán épp ezért.
Puszi:ancsa

malyvacsiga írta...

Nekem egyik gyerekem sem tépte le soha.
Hogy ettől-e, vagy sem, a gyerekim nem kínlódtak annyit a fogzással, mint az ismerőseink. Most Timó négy hátsó őrlőt növeszt(ett) egyszerre, és azon kívül, hogy éjjel megébredt és onnantól közöttünk aludt, más baja nemigen volt.

Én hiszek a kristályok erejében. És bár a borostyán nem kő és nem kristály, hanem gyanta, azért úgy voltam vele, hogy ártani biztos nem árt.

Az "unokám" anyukája esküszik rá, amióta kaptak egyet tőlem...

Névtelen írta...

Nálunk is nagyon bevált, a középsőmmel nagyon megkínlódtunk minden egyes fogacskával, onnantól, hogy hordta, sokkal könnyebb volt.Nem piszkálta, nem tépkedte:)
üdv
Anna

antalandi írta...

Nem messze tőlünk lakik Emma, aki nagyon korán elkezdte hordani a láncot, anyukája hiszi is, hogy így jobb, de az is igaz, hogy emellett is nagyon fájdalmasan és nehezen bújnak náluk a fogacskák. Most 21 hónapos a kislány. Andi

Osoa írta...

Nekünk az elsőnél volt, szétjött a zárja, utána nem csináltattuk meg...
Én azt gondolom pl homeopátiával is lehet segíteni, ha nagyon kínlódik.
Amúgy tetszik a lánc, de szerintem most már nem lesz, így a harmadiknál :)
Üdv Orsi

Névtelen írta...

Nekünk az elsö gyereknel is volt, de nem ereztem valtozast, a masodik gyereknel viszont nagyon segitett. Feltettem es nem nyüglödött. Az elsö kettö gyerek lancanak csavaros volt a csatja es soha nem akartak leszedni es nem is zavarta öket semmiben. A harmadik gyereknek magneses volt a lanc csatja (elajandekoztuk az elsöt)(meg örültem is, hogy könnyebb leszedni), na azt azonnal letepte, amint erre rajött es el is veszitettük..
üdv Szilvi

barb írta...

nalunk sem igazolodott be tulajdonkeppen hogy erdemes volt e hasznalni vagy sem (asszem ez kiderithetetlen). annyi, hogy azt tenyleg ereztem, hogy atmelegedett a kis boren, elvileg melegen bocsajtja ki magabol az illoanyagot (remelem jol mondom). a lancot alvasakor mindig levettem rola lenyeles para miatt. amit meg hasznaltunk az egy Wala keszitmeny volt, magam is kiprobaltam az inyemen :) kellemes, par percig tarto bizsergeto erzes volt. masik szonja mamaja

Henni írta...

Ikerlányaimnak most bújnak elő a negyedik fogacskái, mi nem használtunk nyakláncot, és összesen három nehezebb (kevesebbet alvós) éjszakánk volt.
Szerintem gyerekfüggő a dolog, de én a homeopátiát próbálnám ki a lánc előtt.
:)

idrah írta...

Én a gyerekek fogzásánál a homeós Viburcol kúpot használtam. Borostyánláncot én hordok, és meg vagyok győződve, hogy azóta sokkal jobban érzem magam... ;-)

nyagi írta...

köszönöm mindenkinek:)