hétfő, április 06, 2009

Szonja holnap lesz hétéves. Majd akkor írok is róla, most csak ideteszek néhány képet, amik az elmúlt években kélszültek. Az első képen 8 hónapos, ugyanis akkor készült róla az első digitális fotó:).
Olyan kép nincs, amin Juli is rajta lenne, de mostanában úgyis sok olyat tettem ide.

10 megjegyzés:

enikő írta...

Az én Annám is április hetedikén született, de ő holnap csak hat éves lesz. Hát legyen boldog életük mind a kettőnek... :)

nyagi írta...

nahát:)))) úgy legyen!
Indianyóék is holnap ünnepelnek, remélem, mindhármuknál ilyen gyönyörű idő is lesz!!!

panka írta...

Boldogot neki előre is. Gyönyörű az összes képen!!! (Toronyszobátok van? Mert pár év múlva csak ott lesz biztonságban az udvarlóktól. Jaj lesz annak, akire ránéz ezekkel a szemekkel. :-))) )

irisz írta...

Tényleg nagyon különleges tekintete van Szonjának, huncut és okos :)

Névtelen írta...

Drága Szonja, boldog születésnapot kívánunk, a szőregiek: Sári (üzeni: kuuuúúú /ez a kakas/), Évi, Mit és persze Kócos, Suba meg a macskák is. Sok szerencsét és egészséget!

Indianyó írta...

Holnap - illetve már ma - reggel a kakaónkkal koccintunk Szonja egészségésre - és akkor mindjárt Annát is megéljenezzük.Szép nap lesz! Boldog születésnapot mindenkinek :-)

Sajnos a jó kis mézeskrémes torta, amit a konyhátokból kigyűjtöttem, idő hiányában nem készül el, pedig azóta tervezem, hogy megírtátok, de egy almatorta vaníliaszósszal is megteszi ;-)

enikő írta...

Mi sajnos nem ünnepelünk, csak nagyon kicsiben és nagyon nyomott hangulatban. Már a második éjszakát az utcán töltjük ill. kocsiban, tovább remeg a föld és pár kilométerre tőlünk borzasztó dolgok történtek az elmúlt 24 órában.
De bocsánat, nem akarok ünneprontó lenni nálatok és Indianyóéknál, bolgod szülinapot mind a három csemetének!

idrah írta...

Boldog szülinapot kívánok én is Szonjának!!!!!! :-)

kat írta...

Boldog szülinapot!:)

nyagi írta...

Köszönjük mindenkinek:)

Mitics,
az egyik kép pont nálatok készült 2006. szilveszterén.

Enikő,
nem is tudok mit mondani... Remélem, minden rendben van. a lehetőségekhez képest.