kedd, április 07, 2009


Fantasztikus napunk és születésnapja volt Szonjának, amit elsősorban két, rajtunk kívül eső körülmény határozott meg. Az egyik a gyönyörű tavaszi idő, a másik, hogy Alinak kb két hete szóltak, hogy valamikor el kellene mennie Győrbe, az ott javított és elkészült laptopja miatt. Kitaláltuk, hogy összekötjük a szülinapot és Ali győri útját, de persze erről a gyerekek 'mit sem tudtak.
Szonja ragaszkodott a szokásos szülinapi palacsintatortájához, amit Ali tegnap este fél 10-kor kezdett el sütni... én ezalatt kekszet sütöttem az útra, befejeztem az ajándékokat (egy zsákot csomagolópapír helyett és egy egyszarvút). Előtte még nemezeltem egy "rózsaágat" 7 rózsával (amit le sem vett egész nap a fejéről). A legnagyobb ajándéka egyébként egy görkori volt, hogy Borival közösen tudjanak görkorcsolyázni (ő tavaly a szülinapjára kapott a keresztapjától nagyon klasz korcsolyát).
Még éjjel Ali lepakolt az autóba mindent, reggel elbiciklizett virágért (még azt is gondosan el tudtuk rejteni a kocsiban) és mondtuk a gyerekeknek, hogy el kell mennünk bevásárolni. Bori először a határnál kezdett türelmetlenkedni, amikor látta a magyar feliratokat, hogy megtudja, hová megyünk pontosan:).
Győrben első utunk a Duna partjára vezetett, ahol elővarázsoltuk a tortát, extra kérésre életünkben először tüzijátékot is tettünk rá és felköszöntöttük Szonját. Hívatlan vendégünk egy nagy hattyú volt:)


Azután elmentünk az állatkertbe, majd sétáltunk a belvárosban, megszereztük a laptopot és meglehetősen későn értünk haza, a csajok mind kidőltek.


Győr nagyon-nagyon szép.
És el ne felejtsem leírni: Bori egy szép nyakbaakasztós szütyőt nemezelt neki, amiben mindenféle kincseket rejtett el.

6 megjegyzés:

siccike írta...

Gyönyörű a kisnagy családotok!:-) Tényleg szuper nap lehetett, a képek is nagyon jól átadják a hangulatot!

kat írta...

Szép nap lehetett!:) Mégegyszer boldog szülinapot!

antalandi írta...

Milyen szép szülinapja lett Szonjának. Így utólag is Isten éltesse!

panka írta...

Igazán emlékezetes szülinapot rendeztetek Szonjának. Látszik is a képeken, hogy milyen boldog. Az meg külön nagyon tetszik, hogy a lányok mindig ilyen szép dolgokat ajándékoznak egymásnak, amiken látszik, hogy nagy-nagy szeretettel készülnek.

nyagi írta...

köszönjük szépen Siccike után szabadon az egész kisnagy családom nevében:D

Panka,
nálunk ez íratlan szabály. szülinapra mindig csinálunk valamit a csajoknak, és mivel ezt látják, ők is ugyanígy tesznek:). A mi szülinapunkra is szoktak vagy egy rajzot, vagy gyurmát, akármit - a késztetés teljesen maguktól jön, az ötletek meg gyakran az iskolából:)

Névtelen írta...

Isten éltesse ezt a gyönyörű nagylányt!
Anikó