péntek, március 20, 2009

Juli négy hónapja született.
Esténként, amikor lefekszem és ránézek a kiságyra, még mindig, minden nap megállapítom, hogy nincs nagyobb boldogság annál, mint amikor egy pici emberke két rövid karját a feje mellett pihentetve nyugodtan szuszog.
Na jó, esetleg az, amikor néha arra ébredünk, hogy hajnalban beszélget a feje felett szálló angyalokkal:).Négy hónaposak:)
2006. augusztus és 2009. március

(azt hiszem, jól látszik az az 1 kg különbség:)

9 megjegyzés:

kat írta...

Csodaszépek:)

irisz írta...

éljenek a csíkos ruhások!!! :DDDD

Névtelen írta...

Nem, a kiló különbség szerintem nem látszik, de a teljes hasonlóság annál inkább! Annyira édes, édesek, jaj, de várom már a végét én is! Azt a nyugodt szuszogásos részét persze! :-)
puszi:ancsa

Szentpyr írta...

én mindig meghatódni járok ide;)! na meg a világszép Manó(lány)okért:)))!

panka írta...

Nagyon szépek mindketten. :-) Lehet, hogy súlyban különböznek, a mosolya viszont mindkettőnek ugyanolyan elbűvölő, és ez a lényeg. :-)

Rózsa írta...

Sziasztok!

Muszáj találkoznunk, mert a képek alapján nemhogy 1 kg különbséget nem bírok felfedezni a csajokon, de azt sem tudom 100%-ra eldönteni, hogy ki-kicsoda :)Hogy hasonlíthatnak ennyire? Talán rokonok?
Ági légyszíves a gyengébbek kedvéért (mint én)elárulni.
Puszi nektek: Rózsa

enikő írta...

Nagyon hasonlitanak egymàsra ès csodaszèpek. :)

nyagi írta...

Köszönik az érintettek:)
én nem is tudom, melyik nővérére hasonlít leginkább, de csak Pankánál volt digitális gépünk, a többiekről kevesebb és csak papírfotó készült, különben őket is idetettem volna:), hátha még nagyobb a hasonlóság, talán Szonjával...

Hargitaiék írta...

Nagyon szép baba, de ez az előzmények ismeretében egyáltalán nem meglepő :)