vasárnap, március 22, 2009

A héten készültek. Egy baba és hétvégén a csajok kérésére két kötött állat, névszerint egy malac és egy csengős bárány (amit Szonja már hetek óta kér). Hát, ez nagy kihívásnak tűnt, a malac csak sokadik nekifutásra lett malac (többször lefejtettem), ezért az egész család nagyon örült a végeredménynek:).
Húsvétig még szeretnék két kisbárányt kötni, hogy mindenkinek jusson (Borinak nem, mert ő köt magának egyet:) és egy-egy nyulat (meg persze még sok mindent, de gondolom, semmi időm nem lesz rájuk).
Egy szőke kislány háromféle kék ruhában.


A kislány kismalaccal:)

Egyébként lassan már egész komoly malacfarmunk lett. Először is, van az a malackánk, amit Indi egy éve kötött Pankának, aztán van egy kocamama 3 szopós kismalaccal az adventi bazárból (Szonja egyik osztálytársának a mamája kötötte) és van egy pici malac, amit Szonja az óvónénitől kapott illetve a mostani, új kondatag. Ha valaki megkérdezi Pankát, milyen állatot szeretne, malacot mond - na azt hiszem, az nem lesz sosem:). Szonja egyébként lovat szeretne, Bori pedig kutyát. Jelenleg egyikre sincs sok esély, maximum kötve, most, hogy végre sikerült...
Nem ezek az első kötött állatkáim, decemberben kötöttem egy fehér és egy barna kiscicát, mindent Freya Jaffke mintája alapján.

3 megjegyzés:

Rózsa írta...

Megértem Pankát, hogy malacot szeretne. Hihetetlenül jópofa így kötve, meg életben is egy kismalac. Aztán megnőve már nem annyira aranyos. Ha a hírességeknek lehet szobamalacuk akkor egyszer akár nektek is. Értekeztünk már egyszer arról, hogy nem fér bele az életetekbe semmilyen állat. Pár év múlva Szőregen?
Puszi nektek: Rózsa

Hargitaiék írta...

Majd veszünk ide egy malacot Pankának, ha erre jár, megnézi, ha megunja, lesz belőle sonka... :)

ritarozi írta...

Nálunk Bori a "malacos". Most,hogy látom nálad, eszembe jutott, hogy már napok óta fületlen az ugyanilyen röffencsünk. Megyek és felfülezem ;)