szombat, március 14, 2009

Csak képek. Ma késő délután egy fantasztikus játszótéren voltunk, ahová a főbérlők hívtak el minket. Végre ideért a tavasz, a csajok nagyon élvezték (a képek már estefelé készültek, ezért nem látszik rajtuk a szép napsütés:).Ez a baba pedig a héten készült, holnapután indul Erdélybe. Mivel mostanában kevés időt tudok egyhuzamban a varrással tölteni, ezért mindennap elővettem egy kis időre, lassan készült el és ezalatt nagyon megkedveltem:).

6 megjegyzés:

Lívi írta...

Miből van ennek a babának a haja? Mo-hair? :-D

nyagi írta...

igen, mostanában sok mo-hair:) hajú babát varrtam.

Lívi írta...

Jaj, még egy technikai kérdés eszembe jutott. Varrtam egy kis hálózsákos babát még korábban, de nem jöttem rá, hogyan lehet neki lecsukott szemet csinálni.
Hímzed? De hogyan?

nyagi írta...

A bordó masnis manó? nagyon édes, emlékszem rá:). jó, hpgy használod a varrógépedet:)))
Szóval, ici-picit lejjebb, mint a szeme lenne, hímzel egy-egy V-t (kb 150 fokos szögben:). én a két V-t egy cérnával hímzem. Egy másik cérnával pedig a szempillákat: Egyik szára közepére- középre-másik szára közepére. Hátul kötöm el a hímzőfonalakat, a csomóra egy darab gyapjú, arra egy darab pamut, kézzel, kis öltésekkel rávarrom, rá a sipka.

Lívi írta...

Ó, szuper, köszi, hogy leírtad!!!!

Amúgy az a masnis, ja. Nagyon benga lett, kancsal. De aztán átesett egy kis szemkorrekción (messzebb raktam a szemeit), és így már rendben van :-)
Szóval az marad sima pöttyszemű, de hátha (biztos :-D) varrok még kis alvósokat :-)

A gaypjút és a pamutot miért teszed hátra? Hogy ne tudjon átcsúszni a csomó?

nyagi írta...

kizárólag azért, hogy a gyerekek ne tudják a sipka alatt kitapogatni;)