hétfő, február 23, 2009

Holnap lesz farsang az iskolában, ebből a szülők kimaradnak, ez a gyerekek mulatsága iskolaidőben.
Elsőben mesefigurák a téma, mégpedig olyan meséből választhattak bármit, amit az osztálytanító mesélt nekik szeptember óta. Szonja a Csillagtallérok c. Grimm mese kislányának öltözik be. Ehhez Bori tavalyi tündérruháját húzza egy köténnyel, aminek a zsebében aranycsillagok és aranytallérok is vannak.

Boriéknál a téma: állatok. Remélem, látszik, mackó lett belőle. Plüssből varrtam egy hajpántot két mackófüllel (nem vittük túlzásba:).
Panka azt mondta, ő falusi lány lesz. Még nincs jelmeze:).

4 megjegyzés:

Lívi írta...

Nahát, Bori olyan nagynak néz ki ezeken a képeken! :-o
Öregíti őt a macijelmez ;-)

irisz írta...

én kíváncsian várom Panka jelmezét, remélem saját készítésű lesz :D

nyagi írta...

Lívi,
ááá, csak egy vén medvemamának öltözött;)
Mellesleg, amikor ki van engedve a haja, én is mindig meglepődöm, milyen komoly nagylánynak néz ki, persze, júniusban már 9 éves lesz....

Írisz,
az az igazság, hogy én nem is tudom, milyen egy falusi lány jelmeze, tartok tőle, hogy Panka sem, de talán majd megtudjuk, ha beöltözik valaminek, amikor a farsang bűvöletében hazajönnek délután a nagyok:)

disa írta...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,外遇,抓姦,尋人,徵信社,徵信,抓 姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信,徵信社,外遇,抓姦,尋人,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,尋人,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,情趣用品,情趣,抓姦