péntek, december 12, 2008

Juli nagyon jól érzi magát a vödörben, igaz, kádban is mindig minden gyerekünk jól érezte magát, mert Ali mindig sok vízbe tette az ilyen piciket, hogy tudjanak mozogni benne.
Itt a mi picit sárga picibabánk a vödörben:)

Az egész család asszisztál:)


Amikor nem álmos, akkor tapossa a vizet, feláll, de van, hogy összehúzza magát magzati pózba (bár sok tapasztalatunk még nincs, még épp csak kipróbáltuk, de tény, hogy jobban emlékeztet az anyaméhre, mint egy kiskád).

9 megjegyzés:

Lívi írta...

Jaj, de édes! A képek alapján nekem tiszta Panna! :-)

Szentpyr írta...

Ó de kis Drága:)! És igen, ugyanazt szerettem volna írni, mint Lívi... Pannikának üzenem, hogy a kis tesója nagggyon hasonlít rá:)))! A fürdető vödörről most hallok először (nem ez az első dolog itt nálad:) ) és nagyon érdekes, ötletes, empatikus gondolat, tetszik!

Névtelen írta...

s azt már nem is győzöm hangsúlyozni, hogy lám-lám, apa fürdet! :-)
megint ancsa

nyagi írta...

Rita,
a vödörről én hallottam, de nem tudtam elképzelni, hogy ez ilyen szuper dolog és véletlen került hozzánk, de örülök neki.
(amúgy írhatnál valamikor az oviról, nagyon érdekel;)

Ancsa,
szerencsés vagyok. és nem csak én, hanem a csajok is ezzel a fürdetéssel (vagyis Alival:). Annak ellenére, hogy itt a negyedik gyerekem, egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor fürdettem csecsemőt. Julit még soha:)

panka írta...

Jaj, hihetetlenül aranyos!!! Hogy élvezi ezt a fürdést, öröm nézni!

ritarozi írta...

A kedvencem az a kép, ahol az egész család fürdet! Szépek vagytok, na! Vagy ezt már mondtam?

Rózsa írta...

Sziasztok!
Nahát, fürdető vödör :)
Nagyon jópofa és ráadásul praktikus is. Beférnek a csajok mellé a kádba, nem úgy mint a kiskád mellé :)
Csuda édesek így együtt a csajok.
Sok puszi nektek: Rózsa

Névtelen írta...

Ági, az előző bejegyzéshez írtam a homeopátiás szer szedéséről pici babáknak, kérlek, olvasd el, tippem, hogy már nem aktuális, de jöhet még ilyen. Az előzőekben meg olvastam, hogy tengervíz orrsprayt adni, ilyesmit, szerintem annál nincs hatásosabb gyógyszer, mint az anyatej, nem csak belsőleg :-), hanem külsőleg is, bármilyen gyulladt testrészbe csöppenteni egy- egy cseppet (szembe, fülbe, orrba...)és milyen jó, amíg kéznél van:-)!puszi mindenkinek (Borika megkapta Sári névnapi üdvözletét?)ancsa

nyagi írta...

Ancsa,
német és magyar honlapokon is rákerestünk az újszülöttkori sárgaság homeopátiás kezelésére és csakis ezt az adagolást találtuk. Persze, lehet, hogy felhívhattuk volna K. Olgát, de nagyon egyértelműen le volt írva, hogy a sárga babának ebben az adagolásban kell adni és kész.
Amúgy igen, minden gyereknél én is csak anyatejet használtam a takony oldására:)
és persze, Bori nagyon boldog volt Sári üzenetétől, amikor átadtam, de ő nem ül még számítógép elé, hogy válaszoljon. Abban maradtunk, hogy majd írunk nektek, én úgyis hónapok óta készülök megrajzolni neked a szabásmintát.
puszi.