péntek, december 19, 2008

Borival beszélgettünk.
- anya, ha én tudnék varázsolni, akkor te már megőrültél volna.
??? (köszi:)
- miért?
- mert akkor tele lenne az egész lakás mindenféle állattal. Kutyákkal, macskákkal, tengeri malacokkal...

Tavaly azt figyelte, hogy nem hall-e kutyaugatást a karácsonyfa alól. Most tengeri malacokat remél. Azt már belátta, hogy kutyánk, macskánk nem lehet a lakásban, de ezt még nem.

6 megjegyzés:

Rózsa írta...

Miért nem lehet semmilyen állat a lakásban? Az akvárium egészen egyszerűen kezelhető valami. És simán kibír egy hetet a gazdája nélkül. A madarakra szintén igazak a fentiek, csak nagyon zajosak meg rengeteg koszt csinálnak. Szóval tényleg a tengerimalac vagy a hörcsög a nektek való állat. Kicsi, csendes, igénytelen. Az autót is megszokná hamar. Csak a nagyiékat kérdezzétek meg, hogy nyaralás alatt náluk lehet-e :)
Ja és előre fel kell készíteni a lányokat, hogy a kisállatok nem élnek túl sokáig :(

gemelcsi írta...

juj, ez nálunk is annyira aktuális. nem telik el nap hogy Iringó ne kérdezné meg, hogy neki miért nem lehet állata.
De én képtelen lennék elviselni egy állatot a lakásban. Azzal biztatom, hogyha falura költözünk leht kutyája vagy macskája. Szigorúan a kertben:-)

Rózsa írta...

Hát biztos igazatok van, és állat nem való a lakásba. Csakhogy tudom, hogy a férjem mennyire szeretett volna annak idején állatot. Persze nem engedték meg neki. És bármennyire szereti a szüleit, bármennyire érzi úgy, hogy klassz gyerekkora volt, ezt már többször szóvá tette. Nem mellesleg egész biztos ezért vannak halaink, madaraink, kutyánk, macskánk. Kutyánk akkor is volt amikor lakásban laktunk. Nem ideális, de el lehet viselni :)

Névtelen írta...

Sziasztok, békés és boldog Karácsonyt kívánunk az egész nagy családnak!!! Évi+Sári+Mit

nyagi írta...

Rózsa, teljesen igazad van, nekem is mindig volt valami állatom, de nem tudnám elképzelni, hogy pl. tengeri malacaink legyenek. na jó, max. halak. Amúgy amikor nektek lakásban volt a kutya, akkor már megvoltak a fiúk?
Én is kutyát szeretnék, majd udvarban, ha megint lesz udvarunk, ugyanazt szoktam én is Borinak mondani, mint Gemelcsi.

Mitics,
köszönjük és viszont kívánjuk nektek az első boldog családos Karácsonyt:)!!!

Kató írta...

Nekünk patkányunk van!
Mielőtt bárki infarktust kap, elmondom, hogy nagyon helyes, szelíd, szeret kézben lenni, sokkal értelmesebb, mint egy hörcsög vagy tengerimalac, és nem is annyira büdös.
És nagyon szép, aranyos kis állat!
(Na jó, emellett van még egér, teknős, madárpók, kutya és macska is, de lakásba tényleg a patkányt ajánlom!)