csütörtök, augusztus 21, 2008

Tavasszal Szegeden a kézműves (hídi) vásárban láttam szép, olcsó báránybőröket. Elkértem a készítő telefonszámát, megbeszéltük, hogy szeptemberben árulnak Sopronban is, akkor majd veszünk JuLéna babának, most nem találom a számot, nem elmlékszem a névre csak arra, hogy ide viszonylag közel vannak és ráadásul olvastam, hogy Sopronban augusztus utolsó hetében lesz szüreti kézműves vásár, most pedig nem tervezzük, hogy megyünk...
Tud valaki segíteni? Hátha ismeri valaki ezt a kézműves jóembert (vagy egy másikat, nem drágát), aki ezzel foglalkozik... Örülnék, ha sikerüne találnom.

5 megjegyzés:

malyvacsiga írta...

Miért ne mebay-elsz? akkor az biztosan nem csak szép, hanem bababarátan kikészített is.

nyagi írta...

Azért, mert ez az egyetlen dolog, amit nem szeretnék idegentől használtan venni, amit pedig újként árulnak, az nagyon drága, általában nem osztrák, hanem német - így nem csak a postaköltség sok, de az utalás költsége is (mert általában a paypalt sem fogadják el)... Amúgy minden mást, amire szüksége lesz a babának, ott vettem/veszek, mert sajnos a ruhákon kívül mindenből kifogytunk:(.
Mondjuk, még van sok idő, azért nézzük gyakran, hátha egyszer szerencsénk lesz:)

malyvacsiga írta...

Aha, értem! :-)
Sok sikert akkor!

Névtelen írta...

Ágikám!
Ha Hídivásáros, akkor Rampinak ismernie kell, az iwiwen ismerőseim közt megtalálod. (Kémeri Attila) Ördögszekeres szervező, ha te nem is, Ali bizti ismeri. érdeklődd meg tőle a bácsi nevét, elérhetőségét! puszi:ancsa

nyagi írta...

Nahát Ancsa, jót nevettünk Alival, mert nekünk együtt nem volt annyi eszünk, hogy a Rampaira gondoljunk... A címe, persze megvan, majd ha alkalmas lesz, akkor rákérdezek. nagyon köszi a tippet!!!