hétfő, augusztus 25, 2008

Boriék osztálya az adventi bazáron egy termet fog átvarázsolni, manók és törpék birodalmává. Az még nagyon messze van, de ki tudja, meddig tudok majd varrni, ezért a hétvégén készítettem két kicsi drótos manót. (Elvileg vannak iskolaidőben délelőttönként varrókörök, amikor közösen varrhatnak a sok szabadidővel rendelkező anyukák, de nekem az macera lenne Pankával).

6 megjegyzés:

Lívi írta...

de aranyosak! :-)
Orruk hogyan készül? És milyen a cipőjük? Azt nem látom.

nyagi írta...

Lívi, amikor az arcát a szemvonalnál elkötöd, összegyúrsz egy ici-pici gyapjút és orrvonalban erősen odavarrod. Ezután húzod rá a testszínű pamutot.
A lába: a váz drótból van, a lábfej egy hurok, bokánál meghajlítva, gyapjúval betekerve (az egész váz) arra filcből a cipő. remélem, világos:) Egyébként nagyon jól meg tudnak állni... Biztos csinálok ősszel még néhányat, majd lefényképezem a folyamatot és elküldöm. Most varrtam 3 drótos babát a lányoknak, de a vázat már "felöltöztettem", sajnos nem látszik, viszont ha lefotózom, majd figyelek a cipőjükre:)

kat írta...

de helyesek! nagyon ügyes vagy!

kat írta...

de helyesek! nagyon ügyes vagy!

Névtelen írta...

Ilda barátném gyöngyöt tesz az orrához, nem varrja oda, ha elmozdul, viszahúzzuk a helyére. Nagyon szépek a manóid, tetszik nekem, hogy utánozhatatlanul alapos vagy a varrásban. Sokat nyert veled a bécsi isi! puszi:ancsa

Lívi írta...

Ági: értem a leírás alapján, köszi! :-) Csináltam már én is két kis tündért, azoknak zseníliadrót volt a testük, és fagolyó a fejük. Ruhájuk, cipőjük azoknak is filc.