hétfő, július 28, 2008

Megint egy zsúfolt hétvége mögöttünk, címszavakban megpróbálom összefoglalni. Csütörtökön elmentünk a csajokért Bajára, pénteken védőoltás, rohangálás, iskolatáskavásárlás (...) Szegeden. Gyors találka Ancsával, akinek hála egy hatalmas zsák ruhával lettünk gazdagabbak, Sári kinőtt ruhái, tele Borira illő ősziekkel és még néhány a születendőnek is. Nagyon-nagyon örülök nekik, jó érzés ez a gondviselés.
Szintén gyors látogatás Szabiéknál, ahol Panka (nevenapja alkalmából:) gazdagodott egy matrjoska-babával és könyvekkel mindhárman. Családilag pedig szilvásgombócot kaptunk ebéd gyanánt.
Este Makám koncert Sárival ((olyan megható, hogy a hasamra nézve többen széket ajánlottak fel, azért a legkényelmesebb mégis a földön volt)), ahonnan Nagyihoz mentünk, szombaton vissza Bajára, én onnan tovább Mohácsra, egy szőlőhegyi pincében szervezett érettségi találkozóra. Jaj de jó volt visszamenni az időben és sajnos milyen rövid volt az este... Persze, ha sok ember öt évig együtt lakik egy kollégiumban, együtt fedezik fel Franciaországot, Belgiumot, színházaznak, filmeznek, ablakon kimásznak, leérettségiznek és hihetetlen sok dolgot csinálnak együtt, akkor mire is lehetne elég öt évente az a pár óra?
Vasárnap Balatonra indultunk, Ali unokatestvérééknél ebédeltünk Ali szüleivel, nővéréékkel, nagymamájával, kicsit fürödtek a lányok a hideg Balatonban, majd meglátogattuk Zsófit és a bátyjámat, este 8 körül indultunk haza Almádiból.
A csajok hihetetlen jól bírták ezt a durva menetet, nagyon rendesek voltak és ezért nagyon hálás vagyok nekik. Édesek, na. és jó, hogy újra itthon vannak.
Makám koncerten. Borcsa, Sára + Panna, Szonja.

5 megjegyzés:

Ali írta...

Sőt, amíg te érettségi találkoztál, mi a Sugóban is fürödtünk, ami egy kicsit talán melegebb volt a Balatonnál.

idrah írta...

Vasárnap véletlenül akár össze is futhattunk volna Almádiban... ;-)

Névtelen írta...

Szonjára nem jó semmi? :(
A kicsinek most jön haza egy legalább a zsák ruhával megegyező méretű doboznyi kezdőcsomag. Aztán eszembe jutott a babkocsi, ha emlékeztek az a régi, de nagyon szép állapotú magasan ringó kocsink, valamint egy mini babaülést tudok még visszaszerezni. Jöhet? puszi, szintén ancsa,uff.

nyagi írta...

Ancsa, látod, milyen rossz a középsőnek;) Szonjára is jó egy csomó minden, de tél vége felé pont megállapítottam, hogy Borinak kivillan a csuklója egyre több pólóból, ezért Szonja ruháihoz pakoltam őket és azt láttam a szekrényben, hogy Borinak fogynak a hosszú ujjú pólói, vagyis tudtam, hogy majd kell vennünk. Ezért most megörültem, hogy mégsem... de természetesen elosztunk mindent:) volt, amire Szonja szonnal lecsapott:))

nyagi írta...

Idrah,
szerintem nem mennénk el egymás mellett:) biztos megismernénk egymást és amilyen kicsi a világ, lehet hogy egyszer tényleg összefutunk:)).