kedd, július 15, 2008

A digitális fényképező átka, hogy rengeteg kép készül, aztán nem győzünk válogatni közülük és végül mind egy könyvtárba kerülnek a számítógépen. Horvátországban többszáz képet csináltam, nehezen választottam ki azt a néhányat, amit még elbír a blog, de ezt a kettőt azért még ideteszem, Alit a lányokkal a szállásunk teraszán, ami egyébként nagyon klassz nyugati fekvésű volt, így nagyon jó volt ott reggelizgetni (és Borika távcsövével sasolni a madarakat).
Egy hét csend számítógép és telefon nélkül (kétszer használta Ali a telefont, egy sms a Nagyinak, hogy megérkezttünk és egy másik a Nagyapa 65. szülinapján, itt épp íródik valamelyik).
A gép videó-funkciójátt pedig sajnos ritkán használjuk, de egyik nap, amikor Panka reggeltől estik "énekelgette", hogy "O Tannenbaum", azt megörökítettem. Elénekli a csiga-bigát is (ha valaki nem ismerné fel a szöveget:). Soha egyik gyerekünk sem selypített, nem keverte a mássalhangzókat, a nagyok mind a ketten gyönyörű tisztán beszéltek, Panka persze kettejük helyett is, amin mi nagyon jól szórakozunk. Remélem, majd idővel megtanul szépen beszélni, de addig még lesz néhány mulatságos hónapunk:)

Nincsenek megjegyzések: