vasárnap, június 22, 2008

Ma pik-nikre voltunk hivatalosak, Bori egyik barátnőjének a szülei hívtak meg, rajtunk kívül 3 családot az osztályból és még néhány számunkra ismeretlen családot, a város végén egy erdő melletti tisztásra, játszótérrel, hatalmas fákkal, árnyékkal. Felnőtteknek volt kötélhúzás, gyerekeknek unhatatlan játékok és persze sok finomság (a meleg cseppet sem volt zavaró a fák között, de este 6-kor, amikor beszálltunk az autóba, 33 fokot mutatott a hőmérő).
Nagyon jól éreztük magunkat, bár bennem őszintén felmerült, hogy nem megyek el, mert borzalmas rendetlenség van a lakásban, tegnap sem nagyon voltunk itthon, már régóta halasztom a takarítást. Bori babájától erőre kaptam és megint varrok, így a lustaságom ezer kibúvóra adott volna okot, de szerencsére mégsem maradtam itthon.
Ali nagyon jól kitalálta, hogy mi az, amivel a legjobban hozzá tudunk járulni a pik-nikhez, vett 4 db görögdinnyét (darabját 1,20-ért), éjszakára bevitte az intézet hűtőszobájába, reggel hozta el jéggel telepakolt hungarocell dobozokban és még délután is fantasztikusan hideg dinnyét ehettünk az erdő szélén. Mindenki nagyon hálás volt neki:)))
(Szerettem volna fényképeket csinálni, de a gép nem szeretett volna, ami készült, és nem koromfekete, az itt is van.)

1 megjegyzés:

Hargitaiék írta...

Ha nem vagy itthon, miért zavar a rendetlenség, úgysem látod? :) (Engem akkor se zavar, ha látom)