péntek, március 14, 2008

Szonjáék búzát ültettek két hete az oviban, minden reggel lelkesen locsolgatták, ma pedig szépen libasorban énekelve jöttek ki délben az oviból, minden gyerek a búzával a kezében. A tojást is ők festették, a nyuszi az óvónénik húsvéti meglepetése;-)
(A nyuszikat mindenfelé elbújtatták az óvónénik, a gyerekek pedig addig kutatttak, míg nem talált magának mindenki egyet.)

4 megjegyzés:

idrah írta...

Szia Ági!

Ismét nagy ám a hasonlóság... :-))) Ma mi is egy ilyen kis cseréppel távoztunk az ovinkból (nyuszi és tojás is nagyon hasonlít), a búza mondjuk még nem ennyire szép nagy :-)
Mindenesetre a gyerekek nagyon boldogan cipelték haza a cserepet, az én kislányom a délutáni alvását is e "alvótárssal" tölti :-)))

Nyerges Ágnes írta...

:D
már nem lep meg. Az iskolában mit csináltak a fiadék? Borék barkából + ugyanilyen hurkapálcás tojásból csokrot kötöttek, de valószínűleg nem értette meg, hogy mikor lehet elhozni, legalábbis nem hozta haza és nem hiszem, hogy szándékosan ott kellett hagyni:)
(kézimunka volt az utolsó órájuk, gondolom, utána vissza kellett volna menni az osztályterembe érte, de ő jött egyenesen haza és szerinte semmi ilyesmiről nem volt szó:)

idrah írta...

Szia Ági!

Viccesek a párhuzamaink...:-DDD (majd egyszer a régebbiekről is mesélek... mikor végigolvastam a blogodat, mosolyogtam jókat:-)))
Ákosék is kifújt tojást festettek, pálcikára szerelték, mellé kis növényke (nem barka, az itt nálunk már teljesen "elnyílt"), ezzel a csokorral jött tegnap haza :-).

disa írta...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風