szombat, március 29, 2008

három nap láz után kicsit rekedten, taknyosan de már nagyon is jól van:)

Egyszer az iskolában a kapu előtt várt rám egy kislány, amikor mentem Boriért. Azt szerette volna megbeszélni velem, hogy vagy Borit vigyem el hozzájuk, vagy beszéljem meg anyukájával, hogy ő szeretne eljönni hozzánk. Mosolyogtam rajta, nagyon kedves volt, aztán valahogy el is felejtettem. Anyukája telefonált a múlt héten, hogy Hannah már nagyon szeretne találkozni Borival. Mivel alig egy hónapja született meg a negyedik testvére, úgy gondoltam, jobb, ha ő jön, mint fordítva. Ali reggel elhozta, délután ment haza és nagyon sokat beszéltek, igazi aktív nyelvlecke volt (főleg Szonja vette magára a háziasszony-szerepet, amiért Bori nagyon hálás lehet neki:).

2 megjegyzés:

Rózsa írta...

Akkor az a húsvéti nyavaja nem csak egy futó vírus volt, és megint orvos kellett Pankának. Őrülök, hogy meggyógyult, épp mire újra indul a munka a nagytesóknak :)
Jól látom, hogy egyre jobban hasonlít Borira a kicsi? Élőben persze könnyebb lenne eldönteni, de remélem ami késik, nem múlik :)

Nyerges Ágnes írta...

szia Rózsa, nem voltunk orvosnál, 3 napig nem szoktuk vinni, aztán is csak ha muszáj, hétvégén semmi baja nem volt, igazából már pénteken sem, ma egész nap kint játszottak és este 39,9 lett a láza:( holnap lehet, hogy tényleg orvos lesz belőle....
Nem tudom, kire hasonlít, Ali gyerekkori fényképeire:)